Nieuws

Donderdag 6 juni 2024

Op 10 juni opent een kleine tentoonstelling van schilderijen die de afgelopen jaren gemaakt zijn in Noordwijk. Het is een keuze van het VVV Noordwijk uit de collectie van het Schilderfestival.
Locatie is de winkel van VVV Noordwijk aan de kop van de Hoofdstraat 129 tegenover de Visserskapel.
Er wordt werk getoond van Robin Akkerman, Dorien van Diemen, Janko Goetlicher, Joeri Lefevre, Jurgen Leippert, Anna Pavlova, Antonin Passemard, Kees Putman, Marcelle Schoenmaker en Corinna Weiner.
Na afloop van het festival vindt er aansluitend een verkooptentoonstelling plaats, opnieuw in de winkel van de VVV.

Dinsdag 9 april 2024.

Tijdens het Schilderfestival 2024 organiseren we een gratis workshop voor amateurs. De workshop is op vrijdag 21 juni. Hij begint om 10.30 en is rond 13.00 afgelopen. De workshop is op het strand naast de festival tent afrit 5 en 6 Astridboulevard te Noordwijk. Natuurlijk dient u zelf te zorgen voor al het schilder materiaal. De workshop wordt gegeven door Jurriaan van Hall. Het thema van het festival is kleur en dit is ook het thema van de workshop. Graag van te voren opgeven: 

info@schilderfestival.nl

 

Maandag 8 april 2024.

Noordwijk – In aanvang naar het Schilderfestival in Noordwijk wordt er ook voor amateurschilders of liefhebbers van schilderkunst een dag georganiseerd. Jurriaan van Hall geeft op vrijdag 21 juni een workshop met als thema ‘kleur’. Dezelfde groep kan ’s middags deelnemen aan een workshop over materiaalgebruik.

– Jurriaan van Hall begint om 10:30

– Thalens Techniek begint om 14:00

De 40 (inter)nationale professionele schilders die deelnemen aan het festival, hebben nog niet allemaal een onderdak. Daarom is de organisatie op zoek naar mensen die tijdens het Schilderfestival een kunstenaar een slaapplaats kunnen bieden.

Aanmelden voor de schilderworkshops of voor het aanbieden van een slaapplek voor een kunstenaar, stuur dan een e-mail naar info@schilderfestival.nl of mail@liaflijbers.nl.

 

Astrid Boulevard, strandafgang 5 en 6